Nieuw Sparkz deelnemer: Marlies de Vries, Gloria Counseling

Datum :

Een warm welkom voor Marlies de Vries van Gloria Counseling (Velserbroek) als nieuw Sparkz Networking Kennemerland deelnemer.

"De nieuwe manier van ondernemen is samenwerken.

Concurrentie is ‘old school’. Deze verandering naar een netwerksamenleving is er één die vraagt om een andere mindset en om een andere cultuur.

Met Gloria Counseling houd ik mij bezig met cultuurveranderingsprocessen. Ik help organisaties en bedrijven zich te ontwikkelen richting een netwerkorganisatie. Dit doe ik door in kaart te brengen waar het in je bedrijf of organisatie niet stroomt.

Als resultaat krijg je een advies waarin ik aangeef aan waar de kansen liggen en hoe je die het beste kan bereiken. Tevens kan ik je helpen met de praktische uitvoering, via bijvoorbeeld training en coaching.

Natuurlijk zijn er ook kortere trajecten mogelijk zoals losse missie-visie- en strategietrajecten, maar ook via thema-gerichte workshops. Met mijn aanpak lever ik altijd maatwerk.

Wil je meer weten over de netwerksamenleving en wat dit voor jou en jouw onderneming betekent, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Marlies de Vries

E: info@GloriaCounseling.nl M: 06 49 616773   www.GloriaCounseling.nl

Tip: Mail mij en je krijgt gratis het eerste hoofdstuk van mijn boek De Tijd is NU."

Partners

Netwerkgids Nederland - Dhr. Rens TanisGoulmy Design & Fotografie - Mevr. Martine GoulmyKadoburo - Dhr. Patrick VergeerLucrative Sales SupportGreen Multimedia - Dhr. Reinout KoolLandgoed Groenendaal, Heemstede - dhr. Hein UitendaalVan Assema Garfi Media BV - dhr. Rob GulinckBrasserie de Houtrak - Dhr. Bart BarnhoornNetwerkgidsPro - dhr Savas AtilaOnderneem In Kennemerland - Dhr. Henk van de WallBedrijf & Samenleving - Haarlem e.o. - Mevr. Marijke Aukema

Agenda

Datum: 29-10-2019

Sparkz Netwerk Diner 29/10 - Restaurant Bij Bomans, Heemstede

Meer informatie en aanmelden
Datum: 26-11-2019

Sparkz Networking - viering 5 jarig bestaan - di. 26 november - Landgoed Groenendaal

Meer informatie en aanmelden
Datum: 10-12-2019

Sparkz December Feestelijke Netwerkborrel - 't Wapen van Kennemerland, Haarlem

Meer informatie en aanmelden
Datum: 07-01-2020

Sparkz Spetterende Nieuwjaarsborrel 2020

Meer informatie en aanmelden
Datum: 28-01-2020

Sparkz Netwerkdiner - Restaurant Fris, Haarlem

Meer informatie en aanmelden

Nieuws

Datum: 27-09-2019

A new star is born: Gin & Thee - Karin Kamman & Benno Klopman

Gin & Thee - een nieuwe smaakcombinatie  Op 24/9 lanceerden Karin Kamman en Benno Klopman een nieuwe drank: Gin & Thee. Bij het Sparkz ... Lees verder
Datum: 18-09-2019

Nieuw Sparkz deelnemer: Chantal de Kramer

Een zeer warm welkom voor nieuw Sparkz deelnemer Chantal de Kramer , Communicatiebureau Vak Apart (De Rijp). "Waar sta je voor als bedrijf en merk? ... Lees verder
Datum: 18-09-2019

Nieuw Sparkz deelnemer: Marlies de Vries, Gloria Counseling

Een warm welkom voor Marlies de Vries van Gloria Counseling (Velserbroek) als nieuw Sparkz Networking Kennemerland deelnemer. "De nieuwe manier van... Lees verder

Sparkz Networking | Connecting, Inspiring & Creating