Olaf Bonny van All Hands Services, Alkmaar, nieuw Sparkz lid

Datum :

Een warm welkom voor nieuw Sparkz Networking deelnemer, Olaf Bonny. Naast Sparkz deelnemer is Olaf ook "Embrassadeur" voor de nieuw te starten Alkmaar afdeling van Sparkz. Olaf is een zeer ervaren ondernemer en heeft een enorm groot netwerk in Alkmaar en wijde omgeving.

Daarnaast is Olaf ook een groot AZ fan - en dat komt goed uit, nu Sparkz Alkmaar de maandelijkse bijeenkomsten in het AFAS AZ Stadion gaat organiseren.

Olaf is eigenaar van het Alkmaarse bedrijf AllHands Services; het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar; een nevenvestiging is in Krimpen a/d IJssel.

"Dé specialist in flexibel en kwalitatief personeel, staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. De dienstverlening van All Hands is uniek en enig in haar soort. Het gemak van alles onder 1 dak met een waarborging op kwaliteit. bij ons bent u aan het juiste adres voor personeel in de techniek, veiligheid, bouw, IT, administratie, commercie, transport en logistiek. Voor onze kandidaten zijn er tal van doorgroeimogelijkheden naar een glansrijke carrière toe. 

All Hands Services is niet alleen een technisch uitzendbureau, maar veel meer. De personeelsadviseur voor klant en kandidaat biedt oplossingen op het personele vlak."

Adres gegevens:

Einthovenstraat 111
1821 BV Alkmaar
Tel: 072 - 515 45 25

www.AllHands.eu ; email Olaf@AllHands.eu

 



Partners

Goulmy Design & Fotografie - Mevr. Martine GoulmyKadoburo - Dhr. Patrick VergeerDrones2Fly - dhr. Michiel SmitGreen Multimedia - Dhr. Reinout KoolOnderneem In Kennemerland - Dhr. Henk van de WallNetwerkgids Nederland - Dhr. Rens TanisRestaurant Inheems (Heemstede) - dhr. Bas Pieterse Goede Zaken - Dhr. Johan TempelaarStichting OndernemersklankbordBedrijf & Samenleving - Haarlem e.o. - Mevr. Marijke Aukema

Agenda

Datum: 13-05-2024

Goede Zaken Live & netwerkborrel bij Societeit Vereeniging

Meer informatie en aanmelden
Datum: 28-05-2024

28/5: Sparkz Netwerkdiner bij Ron Gastrobar Bij de C, Bloemendaal

Meer informatie en aanmelden
Datum: 26-11-2024

26/11: Viering Sparkz 10 jaar bij Landgoed Groenendaal (Heemstede); netwerkborrel & diner

Meer informatie en aanmelden

Nieuws

Datum: 26-04-2021

Maandag 26 april: Netwerkdiner bij Landgoed Groenendaal

Maandag 26 april: Sparkz diner bij Landgoed Groenendaal, Heemstede. Normaal zijn de Sparkz Networking diners op de laatste dinsdag van de maand. Echt... Lees verder
Datum: 20-02-2021

30 maart 2021: Netwerkdiner bij Landgoed Groenendaal, Heemstede

Op dinsdag 30 maart 2021 is het eerstvolgende Netwerkdiner van Sparkz. Er blijkt een enorme 'netwerk-honger' te zijn; op dit moment (20/2) zijn er al... Lees verder
Datum: 11-08-2020

11/8 Zalige Zomerborrel bij Brouwerskolkje, Overveen

Zalige Zomer Borrel - 11/8/20 Brouwerskolkje, Overveen Lees verder

Sparkz Networking | Connecting, Inspiring & Creating