Welkom bij Sparkz Networking Noord-Holland

Sparkz Ondernemers Thema diner:"Dress to Impress" 28/5 - Landgoed Groenendaal, Heemstede

Datum : 28-05-2019

Sparkz Ondernemers Netwerk diner - di. 28/5/19: Thema:"Meer Kleur in Business" - locatie nnb (regio Kennemerland); aanvang 18.00 u.

"Meer kleur in Business". of zoals sommigen zeggen: "Dress to Impress"

        

Sparkz Networking Kennemerland ondernemersdiner op dinsdag 28 mei, zal een thema diner worden. Uiteraard gaan we borrelen, netwerken en dineren; kleurrijk gekleed gaan is het thema en daarvoor gaan we een aantal mode zaken en schoenen zaken (voor zowel mannen als vrouwen) uitnodigen om ook aanwezig te zijn. 

Het programma moet nog verder worden uitgewerkt.

De locatie: Landgoed Groenendaal, Heemstede

Aanvang is om 18.00 uur; dan beginnen we met een borrel en hapjes en het bekijken van de diverse stands; rond 19.00 / 19.15 u is de aanvang van het drie gangen dinder. Tussen de diner gangen door zal er door experts verteld worden wat de laatste mode trend in business is. Eindtijd is ca. 22.30/23.00 u. 

De investering voor deelname aan deze avond is 65 euro voor Sparkz deelnemers; voor introducees is dit 72,50 euro (dit is een all in prijs; incl. btw en alle drankjes / bijpassende wijnen).NB het kan zijn dat de prijzen - door de btw verhoging van 1/1/19 - nog iets wijzigen) 

Meer weten of tips & adviezen? Bel of mail gerust:

Luuk Rensen

LuukRensen@SparkzNetworking.nl

Mob. 06-1108.5859 
Aanmelden

Bedrijf
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Geslacht
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
 
  Aanmelden

Partners

Copyright Sparkz Networking