Welkom bij Sparkz Networking Noord-Holland

Sparkz Ondernemers Netwerk Diner - Brouwerskolkje, Overveen

Datum : 26-02-2019

Sparkz Ondernemersdiner bij restaurant Brouwerskolkje, Overveen. Aanvang 18.00 uur.

Er kan voor dit netwerk event vanaf heden (1/2/19) niet meer worden aangemeld; het maximaal aantal plekken voor dit netwerkdiner is nu bereikt; wil je graag op de reserve lijst, stuur dan svp een mailtje naar LuukRensen@SparkzNetworking.nl 

 

Op dinsdag 26 februari 2019 is het maandelijkse Sparkz Ondernemersdiner, ditmaal bij het vernieuwde restaurant Brouwerskolkje, Overveen.

Netwerken, borrelen, goede gesprekken voeren met mede-ondernemers & genieten van een zeer goed driegangen diner; dat is de Sparkz 'formule' van netwerken. Informeel en effectief & een een hele gezellige avond hebben.             

De aanvang is om 18.00 uur; netwerken, borrelen en genieten van hapjes. Rond 19.00 uur is de aanvang van het drie gangen diner.

Voorafgaand aan het diner heeft iedereen de mogelijkheid te pitchen; kort en krachtig melden wie je bent, wat je doet en een mogelijke zoekvraag.

De kosten voor deze netwerkavond zijn 65 euro voor Sparkz deelnemers en 72,50 euro voor introducés; dit bedrag kan bij aanvang worden voldaan.

Indien je dieetwensen hebt, geef dit bij aanmelding dan svp aan.

Heb je vragen over dit netwerkevent of wil je weten wat Sparkz Networking voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan gerust contact met me op.

 

Luuk Rensen

LuukRensen@SparkzNetworking.nl

Mob 06 1108 5859Partners

Copyright Sparkz Networking