27/8: Sparkz netwerkdiner bij Landgoed Duin & Kruidberg (Santpoort-Noord))

Datum : 27-08-2024 18:00-22:30 uur

Uitnodiging: Op dinsdag 27 augustus is het Sparkz Netwerkdiner bij het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg (Santpoort-Noord) 

Op de 27e augustus gaan we zeer aangenaam netwerken, borrelen en dineren bij een van de mooiste locaties van het land: het werkelijk prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Een netwerkevent voor maximaal 40 ondernemers / beleidsmakers.

Introducés zijn uiteraard welkom; je kan als kennismaking, twee maal vrijblijvend deelnemen aan Sparkz events. 

 

Het netwerkprogramma van deze avond:

Om 18.00 is de aanvang van de netwerkborrel en deze wordt afhankelijk van het weer gehouden in de Bar in het souterrain of bij de Bar op het terras.

Rond 19.00 uur gaan we met maximaal 40 deelnemers naar de mooie Lodewijk Zaal.

Na het welkomstwoord door Roel Philips (Commercieel Manager) en het Sparkz welkomstwoord is de aanvang van het drie gangendiner. Bij elke dinergang zal er van tafel worden gewisseld - zodat je als deelnemer met veel mede-ondernemers / beleidsmakers in contact kan komen.

De kosten voor dit netwerkevent zijn voor Sparkz deelnemers 77 euro; voor introducés zijn de kosten 83 euro. (betaling dient vooraf te geschieden; zie onderstaand)

NB na aanmelding via de Sparkz Networking site, ontvang je (van Duin & Kruidberg) een link met het verzoek voor betaling van deze netwerkavond - na de betaling ervan is je aanmelding definitief.

Vergeet s.v.p. niet je eventuele dieetwensen bij de aanmelding te vermelden; tevens kan je bij je aanmelding je (mogelijke) zoekvraag vermelden (de 3 meest originele / concrete zoekvragers kunnen pitchen op de Zeepkist)

Heb je nog vragen over dit netwerkevent of wil je meer weten over het ondernemers & beleidsmakers netwerk Sparkz, neem dan gerust contact met me op:

Luuk Rensen - Sparkz Networking Kennemerland

M 06 1108 5859  /  E LuukRensen@SparkzNetworking.nl

PS 1 Na aanmelding ontvang je een paar dagen voor 27/8 een mail met alle informatie & het programma 

PS 2 Op 27/8 ontvang je ook de deelnemerslijst

Aanmelden

Partners

Green Multimedia - Dhr. Reinout KoolBedrijf & Samenleving - Haarlem e.o. - Mevr. Marijke AukemaDrones2Fly - dhr. Michiel SmitRestaurant Inheems (Heemstede) - dhr. Bas Pieterse Goede Zaken - Dhr. Johan TempelaarNetwerkgids Nederland - Dhr. Rens TanisOnderneem In Kennemerland - Dhr. Henk van de WallKadoburo - Dhr. Patrick VergeerGoulmy Design & Fotografie - Mevr. Martine GoulmyStichting Ondernemersklankbord

Agenda

Datum: 27-08-2024

27/8: Sparkz netwerkdiner bij Landgoed Duin & Kruidberg (Santpoort-Noord))

Meer informatie en aanmelden
Datum: 10-09-2024

VWC BUUV (Vrijwilligerscentrum Haarlem & Bloemendaal) netwerkevent & netwerkborrel

Meer informatie en aanmelden
Datum: 26-11-2024

26/11: Viering Sparkz 10 jaar bij Landgoed Groenendaal (Heemstede); netwerkborrel & diner

Meer informatie en aanmelden

Nieuws

Datum: 26-04-2021

Maandag 26 april: Netwerkdiner bij Landgoed Groenendaal

Maandag 26 april: Sparkz diner bij Landgoed Groenendaal, Heemstede. Normaal zijn de Sparkz Networking diners op de laatste dinsdag van de maand. Echt... Lees verder
Datum: 20-02-2021

30 maart 2021: Netwerkdiner bij Landgoed Groenendaal, Heemstede

Op dinsdag 30 maart 2021 is het eerstvolgende Netwerkdiner van Sparkz. Er blijkt een enorme 'netwerk-honger' te zijn; op dit moment (20/2) zijn er al... Lees verder
Datum: 11-08-2020

11/8 Zalige Zomerborrel bij Brouwerskolkje, Overveen

Zalige Zomer Borrel - 11/8/20 Brouwerskolkje, Overveen Lees verder

Sparkz Networking | Connecting, Inspiring & Creating