Voordelen

Voordelen:

Sparkz Networking Noord-Holland biedt haar leden:

 • Sparkz Netwerken met structuur op kwalitatief hoog niveau. Sparkz creëert voor haar leden de mogelijkheid om op een informele wijze effectief te kunnen netwerken.
 • Sparkz Exclusiviteit. Alleen ondernemers of beleidsmakers kunnen lid worden van Sparkz. Hetzelfde geldt voor niet leden die willen deelnemen aan events, diners & zakennetwerkborrels . Zodoende komen de deelnemers direct in contact met de beslissers van bedrijven. (Deelname aan Sparkz is alleen mogelijk in goed overleg en na een gedegen kennismaking).
 • Sparkz Leden Events :de mogelijkheid onder de Sparkz "paraplu" events te organiseren zoals netwerkborrels, workshops bij het bedrijf van het Sparkz lid of op een andere locatie. Sparkz biedt haar leden veel support voor de events om het succes hiervan te vergroten.
 • Sparkz Netwerk Diners: inspirerende maandelijkse diners op hoog niveau bij Brasserie Beeckestijn (Velsen-Zuid) en ook bij het AZ AFAS Stadion (Alkmaar). Genieten van een goed driegangen diner & interessante gezelschap van andere ondernemers uit de regio om waardevolle contacten op te doen.
  Sparkz leden worden als eerste uitgenodigd om deel te nemen aan een netwerk diner en krijgen de mogelijkheid om introducé(s) mee te nemen. Als laatste worden geïnteresseerde ondernemers uit de regio die nog niet Sparks lid zijn uitgenodigd.
  Voorafgaand aan het diner wordt per e-mail de deelnemerslijst ter inzage verstuurd. Hierdoor kunnen de deelnemers alvast oriënteren met wie ze in contact willen komen bij het diner. Zodoende kan de netwerk mogelijkheid die avond optimaal benut worden.
  Aan het begin van de Sparkz Networking diner krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om zichzelf en het bedrijf te introduceren aan het gezelschap door middel van een kort en bondige sales pitch zodat het voor alle aanwezigen duidelijk is wie de aanwezigen zijn en in welke branche ze werken. Hierdoor kunnen de deelnemers zeer gericht netwerken.
 • Sparkz Partner: Partners van Sparkz Networking kunnen support bieden aan de Sparkz leden en hebben de mogelijkheid om goede exposure te krijgen bij de uitingen van Sparkz Networking. Dit zowel op de site als in de nieuwsbrieven en bij de events en diners.
 • Sparkz Aanbiedingen: Sparkz biedt haar leden regelmatig aanbiedingen aan, die het lidmaatschaap extra aantrekkelijk maakt.
 • Sparkz Leden-events: Leden van Sparkz Networking hebben de mogelijkheid om hun events op de site te plaatsen.
 • Sparkz initiator: Luuk Rensen is zowel de initiator als de sturende motor achter Sparkz Networking Noord-Holland en is ook zeer actief bezig voor de Sparkz leden. Hij denkt mee & creëert kansen voor de Sparkz leden door het stimuleren van activiteiten. Door zijn grote zakelijke netwerk en de mogelijkheid om op creatieve wijze zaken te doen, kan hij zijn netwerk ook openstellen aan de leden van Sparkz en zo hen meer kansen bieden om succesvol zaken te kunnen doen

Partners