Voordelen:

Sparkz Networking Noord-Holland biedt haar leden:

 • Sparkz Netwerken met structuur en op kwalitatief hoog niveau. Sparkz creëert voor haar leden de mogelijkheid om op een informele wijze effectief te kunnen netwerken.
 • Sparkz Exclusiviteit. Alleen ondernemers of beleidsmakers kunnen lid worden van Sparkz. Hetzelfde geldt voor niet leden / introducees die willen deelnemen aan events, diners & zakennetwerkborrels . Zodoende komen de deelnemers direct in contact met de beslissers van bedrijven. (Deelname aan Sparkz is alleen mogelijk in goed overleg en na een gedegen kennismaking).
 • Sparkz Leden Events :de mogelijkheid onder de Sparkz "paraplu" events te organiseren zoals netwerkborrels, workshops bij het bedrijf van het Sparkz lid of op een andere locatie. Sparkz biedt haar leden veel support voor de events om het succes hiervan te vergroten.
 • Sparkz Netwerk Diners: inspirerende maandelijkse diners op hoog niveau bij Brasserie de Houtrak (Halfweg), Hofje zonder Zorgen (Haarlem), Landgoed Groenendaal (Heemstede) en ook bij het Telstar / Rabobank IJmond Stadion (Velsen-Zuid), Restaurant bij Qunis (Lijnden), Duinpaviljoen de Uitkijk (Bloemendaal). Tevens zijn er regelmatig rondvaarten / diners bij Smidtje Canal Cruises Haarlem; en andere locaties dienen zich nog aan. Genieten van een goed driegangen diner & interessante gezelschap van andere ondernemers uit de regio om waardevolle contacten op te doen.
  Sparkz leden worden als eerste uitgenodigd om deel te nemen aan een netwerk diner en krijgen de mogelijkheid om introducé(s) mee te nemen. Als laatste worden geïnteresseerde ondernemers uit de regio die nog niet Sparks lid zijn uitgenodigd.
  Voorafgaand aan het diner wordt per e-mail de deelnemerslijst ter inzage verstuurd. Hierdoor kunnen de deelnemers alvast oriënteren met wie ze in contact willen en kunnen komen bij het diner. Zodoende kan de netwerk mogelijkheid die avond optimaal benut worden.
  Aan het begin van de Sparkz Networking diner krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om zichzelf en het bedrijf te introduceren aan het gezelschap door middel van een kort en bondige sales pitch zodat het voor alle aanwezigen duidelijk is wie de aanwezigen zijn en in welke branche ze werken. Hierdoor kunnen de deelnemers zeer gericht netwerken.
 • Sparkz Partner: Partners van Sparkz Networking kunnen support bieden aan de Sparkz leden en hebben de mogelijkheid om goede exposure te krijgen bij de uitingen van Sparkz Networking. Dit zowel op de site als in de nieuwsbrieven en bij de events en diners.
 • Sparkz Aanbiedingen: Sparkz biedt haar leden regelmatig aanbiedingen aan, die het lidmaatschaap extra aantrekkelijk maakt.
 • Sparkz Leden-events: Leden van Sparkz Networking hebben de mogelijkheid om hun events op de site te plaatsen.
 • Sparkz initiator: Luuk Rensen is zowel de initiator als de sturende motor achter Sparkz Networking Kennemerland en is ook zeer actief bezig voor de Sparkz leden. Hij denkt mee & creëert kansen voor de Sparkz leden door het stimuleren van activiteiten. Door zijn grote zakelijke netwerk en de mogelijkheid om op creatieve wijze zaken te doen, kan hij zijn netwerk ook openstellen aan de leden van Sparkz en zo hen meer kansen bieden om succesvol zaken te kunnen doen

Partners

Bedrijf & Samenleving - Haarlem e.o. - Mevr. Marijke AukemaLucrative Sales SupportOnderneem In Kennemerland - Dhr. Henk van de WallGreen Multimedia - Dhr. Reinout KoolGoede Zaken - Dhr. Johan TempelaarStichting OndernemersklankbordLandgoed Groenendaal, Heemstede - dhr. Hein UitendaalKadoburo - Dhr. Patrick VergeerGoulmy Design & Fotografie - Mevr. Martine GoulmyUnissant Grafische Groep - dhr. Rob GulinckNetwerkgidsPro - dhr Savas AtilaNetwerkgids Nederland - Dhr. Rens Tanis

Agenda

Datum: 07-12-2021

7/12/21: Sparkz Netwerklunch - Landgoed Groenendaal, Heemstede

Meer informatie en aanmelden
Datum: 11-01-2022

11/1/22: Sparkz Nieuwsjaarborrel - Landgoed Groenendaal, Heemstede (open voor alle geïnteresseerden)

Meer informatie en aanmelden
Datum: 12-04-2022

12/4/22: Sparkz netwerkborrel & rondleiding bij het Kunstcentrum Haarlem

Meer informatie en aanmelden

Nieuws

Datum: 26-04-2021

Maandag 26 april: Netwerkdiner bij Landgoed Groenendaal

Maandag 26 april: Sparkz diner bij Landgoed Groenendaal, Heemstede. Normaal zijn de Sparkz Networking diners op de laatste dinsdag van de maand. Echt... Lees verder
Datum: 20-02-2021

30 maart 2021: Netwerkdiner bij Landgoed Groenendaal, Heemstede

Op dinsdag 30 maart 2021 is het eerstvolgende Netwerkdiner van Sparkz. Er blijkt een enorme 'netwerk-honger' te zijn; op dit moment (20/2) zijn er al... Lees verder
Datum: 11-08-2020

11/8 Zalige Zomerborrel bij Brouwerskolkje, Overveen

Zalige Zomer Borrel - 11/8/20 Brouwerskolkje, Overveen Lees verder

Sparkz Networking | Connecting, Inspiring & Creating